L'ALFÀS ONA LLIURE




EMISSIÓ EN DIRECTE





LA RÀDIO ÉS VIDA I, TOT EL QUE ESTÀ RELACIONAT AMB LA COMUNICACIÓ, ÉS LA SEUA SANG.

Aquest bloc, creat al mes d'Abril de 2013, es va crear amb la intenció de donar difusió a la nostra emissora de ràdio L'ALFÀS ONA LLIURE.
Tots els divendres, entre les 12:30 i les 13:30 h, ens podeu escoltar en directe des d'ací o des de la web del nostre centre alfas.edu.gva.es.
Només entrant a aquest bloc o a la pàgina alfas.edu.gva.es sonarà la ràdio si estem emetent algun programa en directe (sempre que no hi haja problemes tècnics), a excepció de si ens escoltes des del teu mòbil que hauràs de punxar play per posar en marxa el reproductor).


Tots els PROGRAMES EMESOS tant d'aquest curs com dels cursos anteriors els podeu escoltar punxant a la dreta d'aquest bloc (on posa CURS 2018-2019,CURS 2017-2018, CURS 2016-2017, CURS 2015-2016, CURS 2014-2015, CURS 2013-2014, CURS 2012-2013 o CURS 2011-2012) o des de l'apartat PROGRAMES EMESOS de la web alfas.edu.gva.es que es troba dins de l'apartat ENLLAÇOS-OCI (o la icona de color lila).

EL NOSTRE SOMNI ARA ÉS QUE TU, ALUMNA/E, MARE/PARE, MESTRA/E O QUALSEVOL PERSONA QUE ENS VISITA, SENTA LA LLIBERTAT DE DEIXAR LA SEUA OPINIÓ O IMPRESSIÓ A TRAVÉS DELS COMENTARIS QUE PODEU ESCRIURE PUNXANT DAVALL DE CADA ENTRADA O ARTICLE.

BENVINGUTS A LA NOSTRA CASA QUE ÉS, COM NO, LA VOSTRA CASA!!!


divendres, 24 de maig del 2013

PROGRAMA DEDICAT A LA POESIA: AMB LA COL.LABORACIÓ DE JOSE MIGUEL MUT RONDA (POETA I PROFESSOR A L'IES DE PEDREGUER)

El programa d'aquesta setmana l'hem dedicat a la poesia. Com a col.laborador especial hem tingut als estudis de l'Alfàs Ona Lliure al poeta Jose Miguel Mut Ronda i hem gaudit amb les creacions del seu poemari inèdit Per les eres del silenci. A més, hem tingut la sort de conéixer la tasca que ell desenvolupa relacionada amb el món del teatre i valorem molt que haja destacat la importància de la ràdio com a "exercici d'excel.lència" en el món de l'educació. Per últim, hem escoltat el seu poema Literatura, molt original i novedós, de recent creació.
I, com no podia ser d'altra manera, el nostre alumnat ens ha tret el somriure un dia més amb el poema recitat per Alí (de la classe de 2n A), les cançons interpretades per Marta (de 2n A), Mohamed i Jordi Batalla (de 5è A), les dites populars sobre l'oratge preparades per Eric (de 5è A) amb l'ajuda de la logopeda Maria Vaquer i la notíca que hem conegut sobre el teatre al voltant de l'obra Gu-Gu, representada per l'Oracle de l'Est el passat 16 de maig. 

NO VOS HO PODEU PERDRE!! CLIQUEU PLAY!!



































6 comentaris:

  1. Hui a la radio ¡fenomenal!
    jajjajajajajjjjajajjajaja

    ResponElimina
  2. Enhorabona a tots i a totes les participants!

    De manera molt especial vull agrair la presència , els gestos i les paraules de Jose Miguel... Gràcies Jose per creure en la vida... per regalar-nos sempre vida...MOLTÍSSIMES GRÀCIES per ser com eres... per haver-me donat a mi el bell regal de conèixer-te i estimar-te... gràcies, gràcies i més gràcies, per la teua tasca allí on eres… per incloure i compartir sempre tanta bellesa on estigues i amb tots els que t'envolten.

    Capitana Esther... aquesta setmana les ones ens han marcat la calma ... un creuer que ens ha permès embolcallar-nos de cada plec... de cada emoció ...de l'oratge tebi i de la bona companyia de la passejada...ENHORABONA!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Esther (mestra de música)26 de maig del 2013, a les 11:54

      Alícia, jo també sóc molt afortunada per compartir el regal de conéixer i estimar algú amb un cor tan gran com Jose. I això ha sigut possible gràcies a que primer he conegut una altra persona que també creu en la vida i amb qui tinc la sort de compartir el meu dia a dia laboral amb un somriure constant als seus llavis: GRÀCIES A TU, ALÍCIA, per aparéixer en el camí de la meua existència (coses del destí?, no sé).

      Aquesta setmana la simpatia de les ones ens ha fet gaudir de la brisa agradable d'una vesprada de divendres. I la companyia: EXCEL.LENT!!

      Elimina
  3. Molt bé per eixos docents que exerceixen al meu poble trasmetent valors i estima per la cultura als alumnes que han tingut la sort de tindre`ls com a mestres. La vostra tasca mai será suficientment valorada i reconeguda però de qualsevol manera sempre tindreu la meua estima. José Miguel, Alicia i a tots als altres que de manera anónima exerciu eixa llavor pedagógica vocacional, Un abraç emocionat i fins sempre. Gràcies per ser com sou.
    Pepe Noguera

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltíssimes gràcies a tu, Pepe "meu", per haver dedicat tota la teua vida a l'educació ... gràcies per haver-me donat la possibilitat de compartir camí!

      Elimina
    2. Esther (mestra de música)28 de maig del 2013, a les 23:54

      Gràcies, Pepe!! No ens coneguem en persona però em dóna a mi la sensació de que vosté és un home savi...

      Elimina

COMPARTEIX LA TEUA IMPRESSIÓ!!!