L'ALFÀS ONA LLIURE




EMISSIÓ EN DIRECTE





LA RÀDIO ÉS VIDA I, TOT EL QUE ESTÀ RELACIONAT AMB LA COMUNICACIÓ, ÉS LA SEUA SANG.

Aquest bloc, creat al mes d'Abril de 2013, es va crear amb la intenció de donar difusió a la nostra emissora de ràdio L'ALFÀS ONA LLIURE.
Tots els divendres, entre les 12:30 i les 13:30 h, ens podeu escoltar en directe des d'ací o des de la web del nostre centre alfas.edu.gva.es.
Només entrant a aquest bloc o a la pàgina alfas.edu.gva.es sonarà la ràdio si estem emetent algun programa en directe (sempre que no hi haja problemes tècnics), a excepció de si ens escoltes des del teu mòbil que hauràs de punxar play per posar en marxa el reproductor).


Tots els PROGRAMES EMESOS tant d'aquest curs com dels cursos anteriors els podeu escoltar punxant a la dreta d'aquest bloc (on posa CURS 2018-2019,CURS 2017-2018, CURS 2016-2017, CURS 2015-2016, CURS 2014-2015, CURS 2013-2014, CURS 2012-2013 o CURS 2011-2012) o des de l'apartat PROGRAMES EMESOS de la web alfas.edu.gva.es que es troba dins de l'apartat ENLLAÇOS-OCI (o la icona de color lila).

EL NOSTRE SOMNI ARA ÉS QUE TU, ALUMNA/E, MARE/PARE, MESTRA/E O QUALSEVOL PERSONA QUE ENS VISITA, SENTA LA LLIBERTAT DE DEIXAR LA SEUA OPINIÓ O IMPRESSIÓ A TRAVÉS DELS COMENTARIS QUE PODEU ESCRIURE PUNXANT DAVALL DE CADA ENTRADA O ARTICLE.

BENVINGUTS A LA NOSTRA CASA QUE ÉS, COM NO, LA VOSTRA CASA!!!


divendres, 7 de febrer del 2014

TRES GRAPATS DE SOMRIURES 7: Fem una cadena de positivisme?

Al programa nº 7 TRES GRAPATS DE SOMRIURES hem comptat per primera vegada amb unes recomanacions molt interessants per a no tindre problemes de veu que ens han oferit les alumnes de 4t Inara, Míriam i Núria i que han preparat amb la profe d'Audició i Llenguatge Maria Vaquer.
Després, hem rist gràcies als xistes d'Elena, Blai i Diego (5è B).
A continuació, Anna, Alba, Iago i Iván (de 1r B) li han fet un agraïment molt especial a Anna Cristina, una futura mestra que ha fet pràctiques a la nostra escola i amb qui van aprendre moltes coses que han recordat al programa de hui. També hem comptat amb la presència de Julia, Ada i Núria (3r A) que han recitat un poema que elles han creat i que ens ha agradat molt. Però, això no és tot perquè, a més a més, hem recordat el dia de la Pau, escoltant un fragment de la pel.lícula Rompe Ralph i recordant l'actuació en directe de la Oda a la alegría de Beethoven que els alumnes de 6è A i B ens van oferir a l'eixida d'escola el passat 30 de gener.
Tot això acompanyat de música optimista, de la cançó de la pel.lícula Frozen, música en italià de Gianna Nannini i una dedicatòria especial a la psicòloga Marisol amb el tema I love you, de Woodkid.
T'ho has perdut o vols tornar-ho a escoltar? Doncs punxa CURS 2013-2014 o dóna-li a play a continuació:


















9 comentaris:

  1. Esther (mestra de música)7 de febrer del 2014, a les 18:55

    Què faria jo sense el vostre somriure?? Bon cap de setmana!!!

    ResponElimina
  2. La radio es la mejor es como mi vida.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Esther (mestra de música)14 de febrer del 2014, a les 15:11

      Y como mi vida, Afrae!!

      Elimina
  3. Que guai que és la ràdio l'Alfàs.
    Amunt Alfàs!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  4. que guai es la radio en L'ALFAS pedreguer perque partisipem tot el colegi
    esther et volem

    ResponElimina
    Respostes
    1. Esther (mestra de música)14 de febrer del 2014, a les 15:13

      Jo també vos vull i m'alegra molt que participeu cada divendres ;-)

      Elimina
  5. i tambe volem a tots els mestres
    felicidades cristina

    ResponElimina
    Respostes
    1. Esther (mestra de música)14 de febrer del 2014, a les 15:14

      Haureu d'animar a Cristina a que entre al blog, jeje

      Elimina

COMPARTEIX LA TEUA IMPRESSIÓ!!!