L'ALFÀS ONA LLIURE




EMISSIÓ EN DIRECTE





LA RÀDIO ÉS VIDA I, TOT EL QUE ESTÀ RELACIONAT AMB LA COMUNICACIÓ, ÉS LA SEUA SANG.

Aquest bloc, creat al mes d'Abril de 2013, es va crear amb la intenció de donar difusió a la nostra emissora de ràdio L'ALFÀS ONA LLIURE.
Tots els divendres, entre les 12:30 i les 13:30 h, ens podeu escoltar en directe des d'ací o des de la web del nostre centre alfas.edu.gva.es.
Només entrant a aquest bloc o a la pàgina alfas.edu.gva.es sonarà la ràdio si estem emetent algun programa en directe (sempre que no hi haja problemes tècnics), a excepció de si ens escoltes des del teu mòbil que hauràs de punxar play per posar en marxa el reproductor).


Tots els PROGRAMES EMESOS tant d'aquest curs com dels cursos anteriors els podeu escoltar punxant a la dreta d'aquest bloc (on posa CURS 2018-2019,CURS 2017-2018, CURS 2016-2017, CURS 2015-2016, CURS 2014-2015, CURS 2013-2014, CURS 2012-2013 o CURS 2011-2012) o des de l'apartat PROGRAMES EMESOS de la web alfas.edu.gva.es que es troba dins de l'apartat ENLLAÇOS-OCI (o la icona de color lila).

EL NOSTRE SOMNI ARA ÉS QUE TU, ALUMNA/E, MARE/PARE, MESTRA/E O QUALSEVOL PERSONA QUE ENS VISITA, SENTA LA LLIBERTAT DE DEIXAR LA SEUA OPINIÓ O IMPRESSIÓ A TRAVÉS DELS COMENTARIS QUE PODEU ESCRIURE PUNXANT DAVALL DE CADA ENTRADA O ARTICLE.

BENVINGUTS A LA NOSTRA CASA QUE ÉS, COM NO, LA VOSTRA CASA!!!


divendres, 7 de març del 2014

Celebrant el Dia de la Dona Treballadora: TRES GRAPATS DE SOMRIURES 10.

Hola, hola!!!
Com que demà és dia 8 de Març, a l'Alfàs Ona Lliure hem fet un homenatge radiofònic a totes les dones del planeta per tal de celebrar la igualtat entre éssers humans a la que tots els pobles haurien d'intentar arribar.
El programa nº 10 ha estat replet de participants com Julia i Marta (de 3r A), que ens han cantat dues cançons. També de 3r A hem rebut a Hanan i el seu clarinet i hem gaudit de la cançó inventada que ella ens ha interpretat.
Per altra banda, Mimouna, de 2n A, ens ha deixat bocabadats amb la seua autobiografia molt ben narrada. I, a continuació, hem estat encantats de descobrir l'art que transmeten les nostres Dones de la Neteja, que ens han deixat bocabadats i bocabadades amb la poesia i la cançó que ens han regalat. Tenim molta sort de comptar amb aquestes dones de la neteja que, a més de netejar tan bé, reciten i canten estupendament. I, sabeu que és el millor de tot? Que ho fan amb un somriure a la boca i, algunes com Elena, cantant sense parar. Gràcies, Lola, Noelia, Vicenta i Elena, per ser com sou i per participar en el nostre programa. I, per això, us hem dedicat la gran majoria dels temes que hem elegit per a hui.
A més a més, Alícia i Esther (o siga jo) hem llegit un conte per a abans de despertar, de Nunila López Salamero que porta per títol Los colores
Un moment molt emocionant del programa ha sigut quan Alícia ens ha parlat de la Princesa Inca i ens ha fet viure d'una manera plena la poesia d'aquesta "dona-precipici". Perquè, amb la seua energia positiva (la d'Alícia) navegar per les ones lliures sempre és molt agradable...
Per a finalitzar el programa hem escoltat un conte que han narrat els i les alumnes de 5è B, preparat a les classes d'Educació per a la Ciutadania.
I l'última cançó de Juan Pardo, Anduriña, ha sigut un regal per a ma mare (que ella també és una gran dona).
Molt amor, molta salut i molta felicitat per a tothom i bon cap de setmana!!!

Escolteu el programa complet ací (seleccionant el programa 10 TRES GRAPATS DE SOMRIURES) o punxeu PLAY a continuació:
















6 comentaris:

  1. que artisti la radio

    ResponElimina
  2. “Pujaré la tristesa dalt les golfes
    amb la nina sense ulls i el paraigua trencat,
    el cartipàs vençut, la tarlatana vella.
    I baixaré els graons amb vestit d'alegria
    que hauran teixit aranyes sense seny.”

    Hi haurà amor engrunat al fons de les butxaques.

    Maria Mercè Marçal

    Gràcies princesa Esther! … i baixarem de nou els graons amb vestit d’alegria.

    ResponElimina
  3. Esther (mestra de música)12 de març del 2014, a les 16:57

    Clar que sí!! A pesar de tot, sempre amb alegria!!!

    ResponElimina
  4. marrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrtttaaaa18 de març del 2014, a les 14:36

    hola a tots

    ResponElimina

COMPARTEIX LA TEUA IMPRESSIÓ!!!