L'ALFÀS ONA LLIURE




EMISSIÓ EN DIRECTE





LA RÀDIO ÉS VIDA I, TOT EL QUE ESTÀ RELACIONAT AMB LA COMUNICACIÓ, ÉS LA SEUA SANG.

Aquest bloc, creat al mes d'Abril de 2013, es va crear amb la intenció de donar difusió a la nostra emissora de ràdio L'ALFÀS ONA LLIURE.
Tots els divendres, entre les 12:30 i les 13:30 h, ens podeu escoltar en directe des d'ací o des de la web del nostre centre alfas.edu.gva.es.
Només entrant a aquest bloc o a la pàgina alfas.edu.gva.es sonarà la ràdio si estem emetent algun programa en directe (sempre que no hi haja problemes tècnics), a excepció de si ens escoltes des del teu mòbil que hauràs de punxar play per posar en marxa el reproductor).


Tots els PROGRAMES EMESOS tant d'aquest curs com dels cursos anteriors els podeu escoltar punxant a la dreta d'aquest bloc (on posa CURS 2018-2019,CURS 2017-2018, CURS 2016-2017, CURS 2015-2016, CURS 2014-2015, CURS 2013-2014, CURS 2012-2013 o CURS 2011-2012) o des de l'apartat PROGRAMES EMESOS de la web alfas.edu.gva.es que es troba dins de l'apartat ENLLAÇOS-OCI (o la icona de color lila).

EL NOSTRE SOMNI ARA ÉS QUE TU, ALUMNA/E, MARE/PARE, MESTRA/E O QUALSEVOL PERSONA QUE ENS VISITA, SENTA LA LLIBERTAT DE DEIXAR LA SEUA OPINIÓ O IMPRESSIÓ A TRAVÉS DELS COMENTARIS QUE PODEU ESCRIURE PUNXANT DAVALL DE CADA ENTRADA O ARTICLE.

BENVINGUTS A LA NOSTRA CASA QUE ÉS, COM NO, LA VOSTRA CASA!!!


divendres, 9 de gener del 2015

"Cada día es una pequeña vida"

El primer programa de 2015 l'hem encetat amb la frase del poeta llatí Horacio "Cada día es una pequeña vida", per tant, vivim intensament cada dia i no desperdiciem ni un minut de la nostra existència.
I els que viuen intensament la vida són els alumnes i les alumnes del col.legi l'Alfàs i així ens ho demostren quan venen a la ràdio amb els seus somriures.

El programa de hui ha començat amb la visita de Marta (de 4t A) que ens ha interpretat una cançó de Beatriz Luengo que porta per títol Se llama amistad. A continuació, Hanan ens ha regalat un text recitat.
A més, Rosa i Alba (de 5è B) han cantat un fragment d'una cançó de Malú anomenada A prueba de ti. Per altra banda, Júlia (de 6è B) ens ha oferit uns poemes molts bonics que ella ha creat. I molt poetesses són també Xin Min (de 3r A) i Vera (de 3r B) que ens han regalat dos poemes xulíssims que han fet entre les dos.
I, per últim, hem aprés una recepta deliciosa que ens han portat Youssef, Osama, Ahmad i Aroa (de 1r A).

Ah! I no oblideu que "No hay medicina que cure lo que no cura la felicidad". (Gabriel García Márquez).

UN PROGRAMA REALMENT EXQUISIT que podeu escoltar ací seleccionant 08 QUATRE GRAPATS DE SOMRIURES 8 (9-1-15) o punxant PLAY a continuació:














11 comentaris:

  1. Esther (mestra de música)9 de gener del 2015, a les 18:49

    PRIMER PROGRAMA DE RÀDIO DE 2015!!! Què agradable és repartir somriures!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Excepcional el programa y todos los anteriores!!! Una iniciativa que todos los coles deberíamos imitar. La locutora y maestra de música es un lujo de inteligencia, saber hacer pedagógico y musical y entusiasmo por lo que hacemos y amamos todos los maestros de educación musical que es la música en los coles.
      Un abrazo muy grande Esther a ti y a todos tus alumn@s que son unos privilegiados por contar con una profesional de tu calibre.

      Elimina
    2. Esther (mestra de música)12 de gener del 2015, a les 17:55

      ¡Bienvenida, Lourdes! Es un honor leer tu comentario. El entusiasmo es lo que realmente hace posible que vivamos el día a día en las aulas con ilusión. De no ser así, no hay pedagogía que valga.
      Gracias por tus palabras y mi mayor privilegio es contar con una amiga como tú con la que poder compartir una pasión común: LA MÚSICA.
      Sigue disfrutando tú también con tus alumn@s y pasa por aquí siempre que quieras. Serás bien recibida.

      Un abrazo enorme.

      Elimina
    3. Benvinguda Lourdes a la nostra casa què és també la teua!
      Ës un plaer comptar amb una radioïent com tu que a més a més estima LA MÚSICA.
      Els més grans somriures per a tu des de l'Alfàs.
      T'esperem sempre que vulgues.

      Elimina
  2. Benvinguts els vostres somriures de nou a l'escola!
    ... i com diu Horaci " Cada dia és una petita vida".
    Gràcies per existir!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Esther (mestra de música)12 de gener del 2015, a les 10:33

      Síííí!!! Moltíssimes gràcies per existir i pels vostres somriures màgics!!!

      Elimina
    2. si no existiera la radio no podría vivir

      Elimina
    3. Esther (mestra de música)12 de gener del 2015, a les 17:57

      Marta, a mi me pasa lo mismo.

      Elimina
  3. el sol brilla perque els vostres somriures estan dins iluminant la radio

    ResponElimina
    Respostes
    1. Esther (mestra de música)12 de gener del 2015, a les 18:02

      Què bonic, Marta! I quina raó tens! El teu somriure i la teua veu cada dia que vens a la ràdio il.lumina els cors dels radiooients.

      Elimina
    2. Eres un amor, Marta... si és que dibuixem somriures només d'imaginar-te!

      Elimina

COMPARTEIX LA TEUA IMPRESSIÓ!!!